BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Plota iz plute za pomorsko industrijo (SeaCork) obloge za čolne iz plute

Naravni pluta kot pokrivalo za podlago na čolnu? Odlična izbira za ljubitelje jadranja!

V svetu jadranja, kjer vsaka podrobnost šteje, je izbira pravega materiala za krov ključna. Naš naravni pluta protizdrsna podloga, namenjen za izdelavo pokrivalo za podlago na čolnu in jadrnice, združuje tradicijo z modernostjo. Z izbiro našega protizdrsna podloga in marine cork se odločate za zanesljivost, eleganco in trajnost, ki jih cenijo tako izkušeni jadralci kot začetniki morskih avantur!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Marine cork: Trajnost in varnost v vseh pogojih s pluta kot protizdrsna podloga in pokrivalo za podlago na čolnu-

Zahvaljujoč svoji visoki odpornosti in trajnosti v morskih pogojih, naravni pluta predstavlja odlično izbiro za protizdrsna podloga in pokrivalo za podlago na čolnu in jadrnic. Marine cork ohranja stalno in udobno temperaturo tako v vročini kot v mrazu. Naravni pluta protizdrsna podloga in pokrivalo za podlago na čolnu ni samo estetika, ampak predvsem varnost. Zaradi svojih antidrsnih lastnosti, naravni pluta zagotavlja stabilnost v vseh razmerah. In kaj je več, naravni pluta to je material, ki je enostaven za čiščenje in vzdrževanje, zato bo vaš pokrivalo za podlago na čolnu ali jadrnica vedno izgledala brezhibno s pomočjo marine cork.

Naravni pluta: Udobje nakupa in montaže z marine cork

Prodajamo naravni pluta - marine cork za jadrnice in protizdrsna podloga in pokrivalo za podlago na čolnu v obliki praktičnih rolic. Prodaja poteka po celih kvadratnih metrih (m²), kar pomeni, da lahko naročite natanko toliko marine cork, kolikor potrebujete. Za vaše udobje ima najdaljša rolka debeline 8 mm dolžino 8 m, za 5 mm pa 13 m. Na primer, če se odločite za nakup 15 kvadratnih metrov (m²) rolke debeline 8 mm, boste prejeli dve roli pluta - dolžine 8 m in 7 m. To nam omogoča, da dostavimo točno toliko pluta, kot jo potrebujete za protizdrsna podloga in pokrivalo za podlago na čolnu!

Želite, da se vaš protizdrsna podloga in marine cork z edinstvenim vzorcem?

Za pridobitev značilnih črt in vzorcev na pluta, ga je dovolj obdelati z rezanjem in frezanjem. Nato lahko ustvarjene fuge in vdolbinice napolnite z posebno maso BOSTIK Simson MSR Deck Caulk Advance ali Sikaflex 291, da daste svojemu pluta pokrivalo za podlago na čolnu edinstven značaj.
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo