BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Barvna samolepilna pluta

Izberite dimenzije:
 

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Iščete barvno pluto z možnostjo preprostega in hitrega polaganja?

Barvna samolepilna pluta bo osvojila vaše srce v primeru, da cenite proste, hitre in enostavne rešitve. Potreba po lažjem in hitrejšem polaganju praktične industrijske plute na poljubnem mestu je postala razlog za oblikovanje barvne plute s plastjo močnega in vzdržljivega lepila. Samolepilna barvna pluta to je navadne plošče iz plute prekrite na eni strani s samolepilno prevleko, na drugi pa z obstojno na pomivanje barvo Tikkurila.

Lepilo, ki se uporablja, je izjemno močno, zaradi tega panele lahko se prilepijo tako na gladki, kot tudi na rahlo hrapavi površini. Pogoj za uspešno montažo je popolnoma čista, suha osnova, ki je očiščena od praha. Za to je zelo pomembno, da skrbno in temeljito pripravite površino na montažo, to pomeni, da jo prekrijete s prednamazom oz. temeljito očistite. Pluto morate polagati zelo skrbno in previdno, ker lepilo se bo takoj prijelo na površino.

Lahko si izberite poljubno barvo iz navadne palete 9 sočnih barv, ki so vedno na zalogi oz. si naročiti odtenek, ki bo prilagojen vaši potrebi. Morati le povedati nam kodo RAL zahtevane barve, debelino plute, dimenzije in količino pripravkov, pa bomo pripravili za vas posebno ponudbo. Na voljo so barve: zelena, modra, rožnata, rumena, vijolična, rdeča, pomarančna, črna in naravna barva plute.

Barvne plošče iz plute so najboljši za dekoriranje prostorov, ki pa obenem nastopajo v vlogi praktične površine za obešanje informacij, oglasov, časopisov in drugega. Zaradi visoke elastičnosti, izjemne estetičnosti in visoki odpornosti proti drobljenju table iz barvne srednjezrnate plute lahko se uporabljajo za izdelavo oglasnih desk, promocijskih stojal in informacijskih zaslonov. To je odlično izdelan, preprost in bolj praktični izdelek kot klasična industrijska pluta! Naročite, odprite, aklimatizirajte, odstranite zaščitno folijo, prilepite... in naravna pluta bo veselila vas kjerkoli po vaši želji!


Ali imate večje dimenzije?

Dimenzije od 455x610mm in 635x940mm to je največje dimenzije v ponudbi barvne samolepilne plute. Če potrebujete več, je najboljša rešitev za vas preproge iz plute dimenzije od 100x100cm do 100x200cm.

Katerim napakam se je treba izogniti?

Na koncu pa zelo pomembno vprašanje! Naravna pluta je zelo občutljiva na vlago. Hkrati z znižanjem vlažnosti plošča se krči ter spremeni svoje dimenzije. Glede na različni pogoji shranjevanja in prevoza priporočamo, da po tem, ko odstranite embalažo pluto pustite mirovati 48 ur, da se prilagodi okolju v katerem bo nameščena. To zmanjša verjetnost, da se pojavijo razpoke med robovi plošč. To se pogosto dogaja v jesenskem in zimskem času, ko še hladna in vlažna pluta pride v topel in suh prostor. Zato najbolj pluto kupiti najmanj dva dni prej, da bi jo pravilno pripravili za polaganje in s tem bi se izognili dodatnim stroškom in odvečnim skrbem.

Samolepilna pluta ni navadni izdelek. Pripravljamo jo posebej za vas po naročilu, glede na zahtevano debelino, zrnatost in količino. Izdelek bo popolnoma posamičen in prilagojen vašim zahtevam. Zato prosimo, da lepo razmislite o nakupu, preden si naročite, ker v primeru, da kasneje boste spremenili svojo odločitev, na žalost ne bomo sprejeli možne reklamacije.

Plošče iz plute, ki jih ponujamo, lahko uporabljate na več načinov, omejeni ste le s svojo domišljijo in iznajdljivostjo. Asortiment naše trgovine je zelo širok in boste brez težav našli pri nas izdelki iz plute, ki lahko zadovolijo vaše potrebe. Posvetite temu nekaj časa in si bolj natančno oglejte našo ponudbo plute!


Ali ste vedeli, da z nakupom naših izdelkov varujete okolje?

Proizvodnja naravne plute med drugim tudi skrbi za zmanjševanje porabe električne energije, ima skoraj nično emisijo umazanije in minimalno vpliva na okolje. Z nakupom 100% naravnih izdelkov iz plute boste prispevali k razvoju odgovornih, inovativnih in uravnoteženih rešitev in boste pomagali ohraniti okolje. Vabimo k nakupu!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo