BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Plačila

Pri nas lahko plačate na nasljedni način:

• Nakazilo na račun v banki (IBAN),
• Plačilo s kartico VISA, Mastercard ali Maestro,
• Plačilo preko sistema PayPal,


Plačilo s bančnim nakazilom, kartico ali РayPal pomeni, da izvedba naročila se začne takoj po tem, ko naša družba bo prejela nakazilo. Za navadno nakazilo boste prejeli v elektronskem potrdilu naročila številko računa IBAN, kodo Swift in ostali podatki, ki jih boste potrebovali za izvedbo plačila.

V primeru plačila s kreditno kartico ali preko PayPal, boste preusmerjeni na spletno stran QuickPay ali PayPal, ki so zagotavljajo najvišjo raven zaščite poslovanja v svetu. Pri nas lahko plačate s naslednjimi karticami: Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Electronic in Maestro. Visoka varnost poslovanja s karticami je zagotovljena zaradi uporabe varnostnega sistema poslovanja 3D Secure (Verified by VISA и Mastercard SecureCode) ter SSL 128 bitov (Thawte SSL certifikat). Sistem zagotavlja visoko varnost tudi za to ker številke plačilnih kartic ne posredujejo se v spletno trgovino in nikjer se ne shranjujejo. Starnka dobi zagotovilo tega, da številko njene bančne kartice ve samo ona in banka.

Plačilo s nakazilom po prejemu naročila in računa fakture DDV je namenjena samo za stranke javnega sektorja, ki se raspolagajo s proračunskimi sredstvi, in sicer državni organi in upravne enote, izobraževalne institucije, zdravstvene ustanove, kulturne ustanove in tp. Pri naročilu preko Košarice, prosimo izberitenačin plačila Nakazilo na bančni račun in v pripombi navedite, da želite opraviti odloženo plačilo in načrtovan rok plačila.
 
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo