BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Gumirana pluta - gumijasta podloga za tla

Izberite kategorijo:

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Cork-Rubber underlayment rolls Tiha in topla ta za več let?

Podloga iz gumirane plute zagotavlja izjemno zvočno izolacijo in toplotno izolacijo za vse vrste plavajočih tal. Odlično absorbira udarce in zračne zvoke, ki se odmevajo v prostoru med uporabo tal, zaradi tega je občutno več udobja. Učinkovito pomaga zmanjšati manjši neenakomernosti osnove pod položenim podom, s čimer povečuje trdnost in življenjsko dobo le-tega. Tla postanejo bolj tiha, topla in občutno bolj prijetna. Izolacijske podloge iz naravne plute za laminat se ne obrabijo, za to vam lahko jamčimo, da bodo služili dlje časa kot sam laminat.

Iščete najboljši material za zatesnitev?

Plošče iz gumirane plute se proizvajajo na osnovi plutovinastega granulata in raznovrstne gumijaste mešanice, neoprena, silikonov in poliuretana. Pridobit material je zelo elastičen, trd in odporen proti škodljivega vpliva mazil, olja, goriva, plinov in veliko drugih kemičnih snovi. Se uporablja kot tesnilo za vozila, kmetijski stroji in v industriji.

Sheet of Cork with Rubber Uporabljate gumijaste podloge za kompozitna tla?

Za tiste, ki delate s tlemi, smo pripravili za vas distančnike, v ponudbi je 4 standardne različice. Za njihovo izdelavo se uporablja zelo kakovostni gumijasti material iz najboljšega granulata in poliuretanskega veziva. Distančniki iz gume se uporabljajo med izgradnjo in polaganjem športnih lesenih tal, kar zagotavlja ustrezno elastičnost in prožnost le-teh ter med polaganjem lesenih ali kompozitnih teras.
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo