BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

O podjetju

Smo družinsko podjetje ki se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo visokokakovostnih izdelkov iz naravne plute. Zaradi ugodne cene za dostavo v skoraj vsako točko sveta lahko našo pluto pošiljamo zelo hitro in poceni. 30 spletnih trgovin s pluto v 25 jezikih ponujajo za naše stranke najboljšo pluto iz Portugalske za najbolj ugodno ceno.

Večletne izkušnje in obsežna znanja naše družbe zagotavljajo poklicno svetovanje o asortimentu izdelkov, ki trajno raste. Naša družba nenehno se razvija ter prilagaja svojo organizacijsko strukturo, proizvodne možnosti in tržno strategijo pogojem, ki jih določa trg. Smo optimistični glede možnosti, ki se nam odkrivajo. S znanji in izkušnji, ki jih imamo smo nameravamo izvesti nove investicije, ki omogočajo trajni in stabilni razvoj dejavnosti naše družbe.

Zastopamo prepoznano in vredno zaupanja blagovno znamko na področju izdelkov iz plute. Bliskavito reagiramo na pričakovanja naših strank in poslovnih partnerjev znotraj države in v večini območji Evrope in sveta. Visoko cenimo iskrenost, vestnost in poslovno zanesljivost. Naš cilj je ponuditi visokokakovstni izdelki čim večjemu številu strank za najbolj ugodno ceno. Pridružite se že danes skupini naših zadovoljenih strank!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo