BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Plutovinast granulat

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Edinstvene lastnosti in raznovrstna uporaba.

Ali ste vedeli kako veliko je področji življenja, kjer se lahko uporablja pluta? Table iz plute, podstavki za kozarce, to je kot prvo! Ta naravni material enako dobro se izkaže bodisi v gradbeništvu, bodisi med proizvodnjo steklenih izdelkov ali... žog za baseball. Vse je odvisno od oblike.

Plutovinastimi sekanci smo imenujemo strojno razrezani delci celotne skorje, ki se ustvarijo večinoma med proizvodnjo zamaškov za steklenice. Plutovinaste sekance delimo na plutovinast prah, plutovinast granulat in plutovinaste odpadke.

Plutovinast granulat se uporablja v gradbeništvu kot polnilo notranje praznine sten ter kot sestavina za toplotni omet in lahki beton. V športni industriji se uporablja v proizvodnji žog za baseball, za hokej in ribiške pripomočke. Ostale industrijske panoge ga uporabljajo za modeliranje, polnjenje kalupov med izdelavo stekla in izdelkov, kot sestavino za podplate čevljev, baterije, kompozitov in tp.

Nižja specifična teža plutovinastega granulata pomeni bolj visoko kakovost in s tem boljši kakovostni in vizualni parametri plute. Gostota je v razponu od 45 kg/m3 do 120 kg/m3. Frakcija plutovinastega granulata se izbere iz širokega razpona glede na posamezno vrsto industrijske uporabe. Navadne frakcije: 0,5-1mm, 1-2mm, 2-3mm, 3-5mm, 3-7mm.
 
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo