BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Podstavki za kozarce iz plute

Stavite na praktični pripomoček in učinkovito reklamo!

Iščete praktični in prijeten za oko promocijski pripomoček, ki lahko učinkovito pospešuje vašo blagovno znamko? Prepričajte se kakšne možnosti lahko dobite s podstavkami iz plute! Poceni in vsepovsod, oni postajajo oglasnimi nosilci za večkratno uporabo in pripomočkom, ki bo všeč vašim strankam. V primeru, da potrebujete da bi podstavki za kozarce delovali prav tako, kot ste pričakovali oz. Gradili pozitivni sloves vaše blagovne znamke, stavita na najviščjo kakovost kakovosti le-teh. Prav takšno kakovost vam lahko ponudimo.

Izstopajte med svojimi konkurenti in razpoložite stranke svojega podjetja z osebnimi promocijskimi pripomočki. Promocijski podstavki iz plute je praktični in udobni pripomoček obenem pa izjemno privlačna reklama! Ponujamo najboljši na trgu podstavki iz plute z barvnim ofsetnim tiskom. Z njimi se boste izkazali kot podjetnik in oseba, ki skrbi za vsako malenkost, obenem pa boste dobili priliko za pospeševanje svoje blagovne znamke, storitve oz. izdelka.

Vaši originalni, izjemni in osebni... promocijski podstavki!

Bomo izvedli vsak posebni grafični projekt. Naj vas ne skrbi, če nimate projekta- naš oblikovalec bo ustvaril projekt od začetka, uporabi naveden material in pomaga doseči najboljši grafični učinek. Smo izvajamo oglasni ofsetni tisk (CMYK in PANTONE) brez katerihkoli omejitev, lahko uporabimo katerokoli sliko oz. viskoločljivo grafiko. Zagotovite si praktično in nevsoljivo reklamo že zdaj!
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo