BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Stenska pluta za dekoracijo DECORK

Originalnost in izvirnost narave na dosegu roke!

V vsakdanjem življenju, ki postaje vse bolj zahtevno in stresno, lepi je imeti svoj kraj, ki zagotovi popolno udobje in sprostitev. Za katerekoli štiri stene okrasne plošče iz plute, za razliko od ostalih stenskih oblog, bodo ustvarile za vas izjemno vzdušje, ne glede na dan tedna, letni čas ali vreme od zunaj in na srcu.

Moda in trend za iskanje najbolj naravnih, ekoloških in okolju prijaznih, obenem pa nenavadnih materialov za dekoracijo, sta postala razlog za razvoj nove linije okrasnih ploščic iz plute, tekstila in filca znamke Decork. Plošče iz ekspandirane plute je originalen, oblikovalski in 100% naravni in ekološki izdelek. Zgornji del plošče je izdelan iz ekspandirane plute, ki je prilepljena na ravno osnovo iz aglomerirane plute. V primeru različice iz tekstila in filca, sprednji del iz plute se zamenja s plastjo barvnega materiala.

Tako kot vse plošče iz plute razen okrasnih lastnosti, tudi tiste obenem izboljšujejo akustiko in povečajo toplotno izolacijo, kar omogoča povečanje udobja med bivanjem v prostoru. Material se je dobro izkazal kot nenavadna dekoracija za stanovanje, pisarno, restavracijo in trgovino.

Izberite si stensko pluto. Naj vsi bodo prevzeti nad vzdušjem vašega doma!

Pluta Decork ima debelino 6,5mm, dimenzije 150x172mm kar ustreza površini 0,02 m2. Ni možnosti za naročilo druge debeline oz. večje dimenzije. V primeru, da za vas ta velikost ni zadostna, najboljša rešitev je originalna in oblikovalska splošna pluta dimenzije 610x915mm, ki je na voljo v kategoriji Stenska plutova skorja Virgin.

V primeru, da vas dolgočasi keramika, tradicionalni les in hladno steklo, ki že prisotne vsepovsod, si izberite brezčasen material, ki je prevzame prav vsakogar. Vsaka okrasna plošča iz plute je unikatna, ki jo je 100% oblikovala in ustvarila narava. Lahko ste prepričane, da vaš interjer se bo spremenil do nerazpoznavnosti in bo dobil prefinjen značaj, družina in prijatelji pa bodo ocenili vaš dober okus in občutek za lepoto.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kako in s čim polagati pluto za na steno?

Okrasne ploščice iz plute Decork je zelo plemenit material, ker lahko se polagajo na več načinov. Najbolj preprost in poceni način je polaganje s pomočjo lepila za pluto. Dobrim lepilom za plošče iz plute, ki smo ga preverili, je Wakol D-3540, ki ga lahko dokupite v kategoriji »Lepila za pluto«. Namig Za vsak kvadratni meter oz. 50 šestkotnikov boste potrebovali cca 200 g lepila, to pomeni, da mali zavoj 0,8 kg je dovolj za 200 ploščic, pa veliko 2,5 kg vedro je dovolj za več kot 600 ploščic. Seveda ni nujno uporabljati za polaganje plute samo lepila za pluto. Ne bo težav z znanimi montažnimi lepili ali močnimi lepili za les. Najbolj je izbrati kontaktna lepila, ki se takoj oprijemajo, ker to znatno pospeši in olajša delo, še posebej za manj izkušene izvajalce.

Pluta Decork ni navadni izdelek. Izdelujemo jo posebej za vas po naročilu, glede na zahtevano konfiguracijo (pluta, tekstil ali filc). Izdelek bo popolnoma posamičen in prilagojen vašim zahtevam. Zato prosimo, da lepo razmislite o nakupu, preden si naročite, ker v primeru, da kasneje boste spremenili svojo odločitev, na žalost kasnejša reklamacija ne bo možna.

Če niste najbolj navdušeni nad tradicionalnim lepilom, vas bo zagotovo zanimala naša stenska samolepilna pluta, ki jo lahko poiščete v kategoriji zraven. Polaganje table iz plute s samolepilno plastjo je hitro, čisto in preprosto. Morate samo odstraniti zaščitno folijo in prilepiti ploščo iz plute na izbrano površino, ki je ustrezno pripravljena. V primeru, da imate obojestranski lepilni trak, lahko si naročite navadno pluto za na steno in si sami pripravite samolepilno pluto.

V košarico, način plačila, kurir… kdaj pa dostava?

Trudimo se, kolikor lahko, da vaš nakup bo popolnoma udoben, zanesljiv in brez težav. Zato lahko plačate za izdelek tako z gotovino kurjiru, kot tudi z nakazilom na transakcijski račun oz. z bančno kartico. Pluto vedno zavijamo v kakovostni in debeli karton, hitro dostavo pa omogoča kurirska družba FedEx Express. Vsak dan skrbimo za to, da v trenutku, ko dobimo vaše naročilo, izdelki so na voljo v skladišču. Zaradi tega izdelek bo pri vas najkasneje v roku 48 ur od trenutka, ko je naročilo potrjeno. Če za vas je pomemben določen rok dostave in nimate veliko časa za čakanje, preden pritisnite gumb V košarico, se obrnite na naš oddelek prodaje in se prepričajte, da vaše naročilo, bo 100% izvedljivo.

Ali ste vedeli, da z nakupom naših izdelkov varujete okolje?

Proizvodnja naravne plute med drugim tudi skrbi za zmanjševanje porabe električne energije, ima skoraj nično emisijo umazanije in minimalno vpliva na okolje. Z nakupom 100% naravnih izdelkov iz plute boste prispevali k razvoju odgovornih, inovativnih in uravnoteženih rešitev in boste pomagali ohraniti okolje. Vabimo k nakupu!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo