BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Izolacijske panele iz ekspandirane plute

Ekspandirana pluta – uporabite najboljše stenske materiale za vašo hišo!

Neobičajne lastnosti ekspandirane plute zagotavljajo, da dobite idealen stenski material in gradbenih pregrad, ko izberete naš izdelek. Naravne izolacijske plošče iz ekspandirane plute so učinkovita alternativa mineralni volni in polistirenu. Z uporabo teh visokokakovostnih stenskih panelov iz ekspandirane plute boste na najboljši način zaključili in obnovili svojo notranjost – ekspandirana pluta je ne samo dekoracija stene, ampak tudi zagotavlja zvočno in toplotna izolacija. Izolacijske plošče iz ekspandirane plute se lahko uporabljajo tako znotraj kot zunaj zgradbe. Odkrijte vse prednosti ekspandiranih stenskih panelov iz ekspandirane plute – in teh je veliko!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Ekspandirana pluta? Kaj je to?

Naravna pluta se segreva v posebnih kalupih, kjer se zrna plute ekspandirajo in nabreknejo – podobno kot pokovka. Plutovinasti material je izpostavljen temperaturam nad 350 stopinj, kar povzroča ekspandiranje zrn in s tem ustvarja odlično toplotno izolacijo. Med procesom se sprosti naravna smola, ki – veže koščke plute skupaj, kar zagotavlja učinkovito zvočna izolacija. Ekspandirana pluta dolguje izjemne lastnosti svoji nenavadni strukturi, ki je rezultat segrevanja. Brez umetnih dodatkov! Prednost izdelka je v njegovi naravi in sposobnosti zvočne in toplotne izolacije.

Najboljša izolacijska plošča na trgu! Toplotna izolacija in zvočna izolacija in še veliko več

Ekspandirana pluta je zanesljiva gradbena izolacija – toplotna, zvočna in protivibracijska. Toplotna prevodnost ekspandirane plute je 0.037-0.040 W/mK, hrup pa se lahko zmanjša do 59 dB, kar potrjuje njeno učinkovitost kot zvočno izolacijo. Zvočno izolacijska pluta z nepravilno strukturo razprši vse zvoke in odpravi nadležne odmeve v prostoru, hkrati zagotavljajoč toplotno izolacijo.

Kakšne velikosti in vrste ekspandiranih stenskih panelov so na voljo?

Velikost plutovinaste plošče je 500 x 1000 mm – v naši spletni trgovini boste našli različne debeline ekspandirane plute. Minimalna debelina plošče za doseganje izolacijskega učinka je 20-30 mm, vendar so optimalne vrednosti 30-40 mm. Če iščete material z večjimi izolacijskimi lastnostmi, obiščite oddelek z Gosto (HD) Ekspandirano Pluto. Za fasade stavb posebej priporočamo namenske panele, ki jih najdete v kategoriji MD Fasada.

Ekspandirana pluta: Naravno oblikovanje navdihuje

Ekspandirana pluta se odlikuje z zanimivo in originalno temno barvo, ki je rezultat procesa segrevanja, ponuja pa tudi izjemno toplotno izolacijo. Neobičajna barva tega plute materiala zagotavlja sofisticiran in stilski zaključek vašega interierja, obenem pa zagotavlja zvočno izolacijo. Vendar, če želite izkoristiti izjemne lastnosti ekspandirane plute, a njen videz ni za vas zadovoljiv, dopolnite jo lahko z okrasnim ali tehničnim zamaškom..

Odkrijte prednosti toplotna izolacija in zvočna izolacija

Ekspandirana pluta Odkrijte prednosti toplotne in zvočne izolacije in najnovejše raziskave so pokazale, da njene lastnosti ostanejo nespremenjene za do celo 50 let. Pluta omogoča vodni pari, da prehaja skozi, ne spreminja svoje velikosti pod vplivom ekstremnih temperatur in ohranja dimenzijsko stabilnost.

Toplotna izolacija in zvočna izolacija: izdelek, ki je vedno varen

Ponujamo vam ekološki izdelek – za razliko od drugih sintetičnih stenskih materialov, ekspandirana pluta ne izpušča škodljivih hlapnih snovi, ne vpliva negativno na kakovost zraka v zgradbi in je odlična za zvočno in toplotno izolacijo. Ekspandirana pluta je ognjevarna, ne izpušča škodljivih spojin ob izpostavljenosti ognju in je izdelana iz obnovljivih, ekoloških materialov, ki so v celoti reciklabilni.  
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo