BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Zrnca ekspandirane plute

Preobrazba ekspandirane plute v granulatu: Novost na področju izolacij!

Premišljujete o okolju prijaznem in vsestranskem izolativnem materialu? Ne zapravljajte denarja za rešitve, ki se hitro obrabijo. Granuliran ekspandiran plut predstavlja lahko in učinkovito rešitev za specifične potrebe! Ta material se ponaša z naravno, temnejšo barvo in izstopajočimi dekorativnimi ter izolacijskimi lastnostmi. Je idealna izbira za imitacijo zemlje ali kamnov, zaradi česar je odličen za dekoracijo ali kot polnilo v vrtovih in terarijih.

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Prednosti izolacije in praktičnost uporabe plutenih zrnc

Variabilnost velikosti zrn plute (z običajno gostoto 60-70 kg/m³) omogoča njihovo raznoliko vlogo pri izolacijskih delih. Plutena granulati so preprosta za namestitev zaradi njihove lahkotne in gibčne strukture! Predstavljajo izvrstno rešitev za doseganje visoke izolativnosti, še posebej na mestih, ki so težje dostopna.

Izboljšanje izolativnosti z ekspandirano pluto!

Ekspandirana pluta izstopa z izjemnimi izolacijskimi značilnostmi v primerjavi z ostalimi gradbenimi materiali, kar je posledica postopka ogrevanja, ki materialu omogoča, da se razširi in tako pridobi nove uporabne lastnosti. Ohranite naravo, prihranite energijo in zmanjšajte stroške s pomočjo ekspandirane plute v granulah, ki zagotavlja odlično toplotno in akustično izolacijo.

Ekspandirana plutaokoljsko odgovoren izbor za prihodnje generacije

Naš izolacijski proizvod iz razpršene plute je čisto naraven in brez tveganja, ne povzroča škode za okolje. Brez uporabe umetnih veziv in kemikalij – izdelek je nealergen in lahko recikliran. Ali ste morda že slišali, da deluje naravna pluta kot skladišče CO₂, ker drevesa plutovca zajamejo več CO₂ kot mnoge druge vrste dreves? Vsekakor vredno občudovanja!

Novi pristopi k uporabi plute v gradbeništvu in kinematografiji!

Toplotno izolativne možnosti s pomočjo ekspandirane plute v obliki zrnc se izkazujejo za koristne v gradbeništvo, kjer služijo kot material za zapolnitev prostorov med zunanji in notranji steno, izolacijo pod strešnimi špirovci in za polnjenje votlin ali podtalnih površin. Zrnca ekspandirane plute najdejo svojo vlogo tudi v filmski industriji za ustvarjanje vizualnih učinkov, kot npr. lažne razvaline pri scenah z eksplozijami.

Izdelava izolacijske granulirane plute brez odpadkov!

Kakšen je postopek pridobivanja ekspandirane plute? Zahteva segrevanje surove plute v kalupih na visoko temperaturo. Med tem postopkom pride do izločanja smole – suberina, ki deluje kot naravno vezivo za zrnce. Z ogrevanjem se zrnca plute napnejo, kar daje materialu izjemne izolacijske lastnosti v primerjavi z drugimi izolacijskimi materiali. Izdelava granulata iz ekspandirane plute uporablja preostanke, ki ostanejo pri proizvodnji plutovinastih plošč, s tem pa zagotavljamo, da prav nič ne gre v odpad!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo