BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Talne obloge iz plute

Izberite kategorijo:

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Dizajn, udobje in vzdržljivost oz. popolne talne obloge iz plute!

Sanjate o vedno teplih in prijetnih tleh? Da so takšne, da po njih lahko varno stopi tudi majhni otrok? Tiha, neškodljiva in izjemno vzdržljiva? Prav takšne lastnosti imajo podne obloge iz plute. Odprite zase njihove neverjetni lastnosti in si zamenjajte tla v svojem stanovanju oz.pisarni s tistimi popolnimi!

Pluta je naravni in ekološki material, ki je odličen za podne obloge. V primeru, da vas spominja na strukturo oglaševalske table ali na drobljenje, si boste hitro premislili. Pluta talne obloge to je popolnoma drugačna vrsta in kakovost materiala, ki je prilagojen polaganju na površine za hojo.

Talna pluta je izdelek, ki ga priljubljenost po svetu nenehno raste, njegova trajnost pa že preizkusili lastniki stanovanj po celem svetu. Talne obloge iz plute je izjemno vodoodporne, obstojni proti deformacije in zelo estetične, za to ustvarjajo neponovljivo domačnost ter obenem zagotavljajo udobje med uporabo in skrbijo za zdravje stanovalcev.

Spoznajte vsi prednosti podne obloge iz plute!

Izberite podne obloge od plute in zagotovitte si toplo in prijetno na dotik oblogo (toplotna izolacija), tišino v stanovanju (zvočna izolacija), udobno hojo tudi brez obutve (elastičnost, protizdrsna površina in absorbacija vibracije), preprosto čiščenje (samo voda in mehko čističlno sredstvo). Da ne govorimo še o koristi za zdravje, ker naravna pluta je antistatična in hipoalergijska ter je popoln material za ljudje, ki imajo bolezni hrebtenice in nog zaradi tega, da blaži udarci o tla med hojo.

Talne obloge iz plute je garancija za zvočno izoloran in topel prostor, za to je priporočljive za katerekoli prostore, razen zelo vlažnih. Ker se uporablja naravna pluta, talne obloge je najboljši za prostore, kjer se nahajajo astmatiki in alergik. Naravna pluta ne vpija prah, ima protigljivični lastnosti, obstojna proti vlage obenem pa preprosta za čiščenje. Ker je 100% ekološki in naravni izdelek se proizvaja brez skode za okolje.

V naši ponudbi je nekaj različic obdelave površine talne plute. Vsi so obstojne za obrabo in vzdržljive za zelo dolgo obdobje. Boste z lahkoto proilagodili tla iz plute in stilistiko prostora, zaradi različne barve in teksture. Ga lahko hitro in udobno namestite, je dovolj samo prilepiti podne obloge iz plute na osnovo z lepilom Wakol, ki ga mi ponujamo. Vabimo vas v presenetljiv svet talne plute! Odkrijte zase nov pomen besede tla že zdaj!

Uživajte v tihem, toplem in udobnem interjeru!

Podne obloge iz plute je narejeni iz ploščic, ki je nalepljene na osnovo, to je jamstvo za topla in obstojna tla, ki ob njih boste lahko uživali zelo dolgi čas. Talne obloge iz plute to kot prvo več tišine, več topline, več udobja med hojo in preprosto vzdrževanje. Neponovljivi estetični lastnosti in korist za vaše zdravje ter visoki uporabniški parametri talne plute se cenijo po celem svetu!

Uporaba plute kot materiala za parket daje prepričanost v tem, da boste dobili največjo možno varnost in udobje stanovalcev. Izdelki iz plute je 100% ekološki in naravni, zato se lahko uporabljajo tudi v primeru alergije – preprečujejo tveganje za nastanek gliv in plesni, obstojni za vodo in gnilobo, ne vpijajo prah, se pravi, da jih lahko uporabljajo astmatiki.

V naši ponudbi na voljo talne obloge iz plute, ki se lahko izberejo za katerikoli prostor in stilistiko, ne glede na to ali iščete sodobni dazajn ali tradicionalni vzorec. Ponujemo tla iz plute, ki narejena iz skorje plemenitega hrasta plutovca naravnost iz Portugalske, ki po potrebi lahko bodo polakirane, povoskane oz. brez obdelave; z zarezom ali brez. Jamčimo, da naše talne obloge iz plute se ne obrabljajo in opravljajo vse ustrezne funkcije. Naredite stavo na tla najvišje kakovosti.
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo