BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Tekstil iz plute

Tekstil iz plute: Naravno čudo za sodobno uporabo

Naravna pluta, darilo narave, ponuja edinstveno kombinacijo vzdržljivosti, vsestranskosti in okolju prijaznosti. Material iz plute je odličen kot dekorativni plutovinasti furnir za stene, papir iz plute za zavijanje ali tekstil iz plute za šivanje. Naravne material iz plute se pridobiva iz skorje plutovih hrastov, kar zagotavlja trajnost in minimalni vpliv na okolje. Njena edinstvena celična struktura, ki vključuje milijone majhnih zračnih komor, jo naredi lahko. Tekstil iz Plute in papir iz plute odpira svet možnosti tako za praktično kot za ustvarjalno uporabo!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Preoblikujte prostore s material iz plute: Umetnost popolnih sten iz plute

Naš tekstil iz plute, izdelan iz 100% naravne plute, doda organsko eleganco in toplino, izboljšuje estetiko katerega koli prostora in je ekološko trajnostna izbira za stene. Tekstil iz Plute prav tako vdihne novo življenje različnim predmetom in napravam. Predstavljajte si preoblikovanje knjig, zvezkov ali ekoloških naprav s tem elegantnim in naravnim materialom!

Tekstil iz plute: Revolucija v tekstilni industriji

Tekstil iz plute preoblikuje tekstilno industrijo s svojimi inovativnimi in okolju prijaznimi lastnostmi. Ta izjemni Tekstil iz Plute za šivanje je dovolj vsestranski za različne uporabe, vključno s torbami, denarnicami, oblačili in drugimi dodatki. Edinstvenost material iz plute za šivanje se kaže v njegovi teksturi, vzdržljivosti in trajnosti, kar ga naredi za iskan material med tistimi, ki cenijo tako slog kot okoljsko zavest.

Eleganca papir iz plute: Dotik narave

Papir iz plute je zasnovan tudi kot dekorativni, optični sloj na trdnih, težjih ali izolacijskih material iz plute. Je popoln za fronte pohištva iz plute, OSB plošče ali dekorativne sloje za izolacijske materiale iz plute, ki vsakemu predmetu dodajo pridih naravne elegance. Za vaše udobje nudimo tudi samolepilno možnost papir iz plute, ki olajša nanos in je idealna za vse gladke, neprašne površine.

Naraščajoča priljubljenost: Zakaj je šivanje s tekstil iz plute v trendu?

Priljubljenost tekstil iz plute močno narašča zaradi njegove trajnostne narave in vsestranske uporabe. Ko potrošniki postajajo bolj okoljsko ozaveščeni, pridobivajo na pomenu papir iz plute in drugi izdelki iz plute. Šivanje material iz plute in papir iz plute niso le trendi; so del gibanja proti trajnostnim, okolju prijaznim izdelkom, ki ne sklepajo kompromisov glede kakovosti ali estetike!

Tehnične specifikacije material iz plute za šivanje: Pomembne podrobnosti

Naš material iz plute se ponaša z vrhunsko kakovostjo, s poudarkom na trajnosti in vzdržljivosti. Dekorativni tekstil iz plute ima debelino 0,55 mm, sestavljen iz 0,5 mm naravne plute in 0,05 mm poliestrsko-bombažnega blaga za ojačitev. Naš zidni material iz plute se prodaja po tekočem metru, z največjo dolžino role 17 metrov (12 metrov za kolekcijo Cortex Delau) in širino 137 cm. Paleta barv in tekstur je obsežna, od naravnih odtenkov plute do oblikovalskih variant!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo