BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Vzorce plute

Ste želite se dotakniti, ogledati pluto pred nakupom?

Naši temeljito izdelani vzorci iz plute boste potrebovali, da fizično pokažite izdelki stranki, posebej glede na to, da pluta je neponovljivi in posebni material. Slike v katalogu in zaslon računalnika ne moreta prikazati 100% realni videz in strukturo plute, njeno privlačnost.

Zato je vzorčnik iz plute najbolj je imeti pri roki. Bo pomagal vam tako med določanjem debeline industrijske plute kakor med izbiro ustrezne barve stanske plute. Zaradi priročne velikosti ga lahko imate pri sebi, pa premišljena zgradba omogoči preglednost in enostavno primerjavo vzorcev. Ni važno ste arhitektor, projektant, nabavnik ali posamezni kupec, ki ga očarala pluta. Ni potrebe slepo odločati in kupovati. Naročite si naš vzorčnik, poglejte na pluto od blizu, si jo dotaknite in se prepričajte, da je ta izdelek ja za 100% ustreza vašim pričakovanjim!

Kakšen vzorčnik potrebujem?

Za vaše udobje smo pripravili 2 vrste vzorcev, v osnovni in razširjeni različici. Osnovni vzorčnik vsebuje več kot 30 najbolj priljubljenih vrst tehnične in stenske plute. Priporočamo ga za posamezne kupce, ki si ne morajo odločiti kako bo izgledala pluta na steni kot tabla iz plute oz. izolacija. Razširjen vzorčnik vsebuje več kot 40 vrst plute in je namenjen za naše distributerje in podizvajalce, ki so želijo spoznati ponudbo našega podjetja v celoti.

Z našimi vzorci lahko ste prepričani, da boste videli naš realni izdelek, njegove naravne lastnosti pa ne bodo popačeni. Samo vzorčnik vas lahko prepriča v visoki kakovosti naših izdelkov iz plute.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo