BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Tesnilo iz plute - dilatacijski trak, fuge

Flooring expansion joints cork strips Med medsebojno povezavo raznovrstnih materialov, na primer lesa in keramičnih ploščic ali, recimo, kamna ali preproge, ali ploščic in laminata, morate zagotoviti ustrezno zatesnitev vnaprej pripravljene dilatacijske fuge.

Uporaba dveh različnih materialov eden iz katerih je v trajnem delovanju (naprimer les), zahteva izdelovanje ustrezne dilatacijske fuge. Dilatacijski trak iz plute nadomešča »delo« tal v kraju, kjer lahko pride do izobčitve in deformacije površine. Za polnitev se uporablja pluta, ker je ta meterial ne le estetični okras tal, ampak obenem prevzame nase zelo pomembno vlogo - preusmeri napetost, ki nastaja med uporabo tal.

Zaradi svoje posebne strukture tesnilo iz plute ima izjemni dilatacijske lastnosti, za to je idealni izdelek za takšno uporabo. Pluta iz katere se naredijo naše ploščice je obstojna za temperaturne spremembe, vlago, razgraditev, ima visoko stopnjo obrabe in kar je najbolj pomembno za naše stranke – je popolnoma naravna in ekološka surovina.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Med montažo ploščico preprosto zareže z nožem za tepete. Pluta se nalepi v dilatacijsko fugo tako, da tista stran, ki je v stiku z osnovo nima trdne povezave z njo. Za to lepilo nanesite samo na robove plute. Po tem, ko ste zalepili tesnilo v fugo morate prekriti ga z zaščitnim lakom za pluto oz. les, da s tem zavarujete material pred stikom z umazanijo in vodo.

100% jamstvo vračila izdelka. Doživljenjsko.

V naši trgovini imate možnost kadarkoli vrniti izdelek. Lahko vrnete celo pluto, v originalni embalaži, brez sledov uporabe in umazanije, ki lahko gre v nadaljnjo prodajo. Sicer ni važno, ali boste nepričakovano spremenili načrte ali kupili ste plute več kot potrebovali. Z nakupom tega blaga lahko mirno spite, kadarkoli bomo od vas sprejeli izdelek nazaj. Bodite pozorni na to, da v drugih trgovinah lahko vrnete izdelek samo v roku 14 dni od dneva prevzema.

V košarico, način plačila, kurir… kdaj pa dostava?

Trudimo se, kolikor lahko, da vaš nakup bo popolnoma udoben, zanesljiv in brez težav. Zato lahko plačate za izdelek tako z gotovino kurjiru, kot tudi z nakazilom na transakcijski račun oz. z bančno kartico. Pluto vedno zavijamo v kakovostni in debeli karton, hitro dostavo pa omogoča kurirska družba FedEx Express. Vsak dan skrbimo za to, da v trenutku, ko dobimo vaše naročilo, izdelki so na voljo v skladišču. Zaradi tega izdelek bo pri vas najkasneje v roku 48 ur od trenutka, ko je naročilo potrjeno. Če za vas je pomemben določen rok dostave in nimate veliko časa za čakanje, preden pritisnite gumb V košarico, se obrnite na naš oddelek prodaje in se prepričajte, da vaše naročilo, bo 100% izvedljivo.

Ali ste vedeli, da z nakupom naših izdelkov varujete okolje?

Proizvodnja naravne plute med drugim tudi skrbi za zmanjševanje porabe električne energije, ima skoraj nično emisijo umazanije in minimalno vpliva na okolje. Z nakupom 100% naravnih izdelkov iz plute boste prispevali k razvoju odgovornih, inovativnih in uravnoteženih rešitev in boste pomagali ohraniti okolje. Vabimo k nakupu!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo