BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Zrnca ekspandirane plute

Preobrazba ekspandirana pluta z granulatom iz plute!

Iščete trajnosten in univerzalen granulat material za toplotno izolacijo? Ne zapravljajte denarja za izdelke, ki ne trajajo dolgo. Toplotna izolacija iz ekspandirane plute v obliki granulata je vaš funkcionalen in lahek izdelek za nenavadne namene! Ekspandirana pluta predstavlja surovo temnejšo barvo, ki ima neverjetne dekorativne in izolativne lastnosti. Material popolnoma imitira zemljo ali kamne, zato se lahko uporablja kot polnilo v vašem vrtu ali terariju.

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Toplotna izolacija: Velikost in uporaba granulata plute

Velikost granulatov ekspandirane plute se razlikuje (povprečna gostota – 60-70 kg/m³), kar omogoča njihovo vsestransko uporabo kot granulat za toplotna izolacija. Granulati toplotne izolacije iz ekspandirane plute so zelo priročni za uporabo zaradi njihove dostopne in lahke oblike! Ekspandirana pluta je bila ustvarjena za zagotavljanje učinkovite toplotna izolacija – posebej za težko dostopna mesta.

Izboljšanje izolacije z ekspandirano pluto!

Ekspandirana pluta ima boljše izolativne lastnosti kot ostali materiali. Zakaj? Vse je zahvaljujoč procesu segrevanja, v katerem se pluteni material razširi in pridobi še več funkcionalnih lastnosti. Varujte okolje, energijo in svoj denar! Granulati iz ekspandirane plute delujejo tako kot toplotna izolacija kot zvočna izolacija.

Ekspandirana pluta naravni izdelek! Najbolj prijazen način do okolja

Naša toplotna izolacija iz granulata plute iz ekspandirane plute je 100% varna in naravna – izdelek ne škoduje okolju. Brez umetnih veziv ali kemikalij – ekspandirana pluta je hipoalergena in reciklabilna. Ste vedeli, da je naravna pluta tudi zadrževalnik CO₂, ker plutovinasti hrast absorbira 4-krat več CO₂ kot druga drevesa? To je resnično impresivno!

Rešitve iz plute za gradbene materiale in... filmske kulise!

Toplotna izolacija iz ekspandirane plute v obliki granulata se pogosto uporablja v gradbeništvu – za polnjenje notranjih dvojnih sten, špirovcev z ohlapno izolacijo med špirovci, votlin ali praznih prostorov pod tlemi. Granulat iz ekspandirane plute se uporablja tudi na filmskih prizoriščih za ustvarjanje posebnih učinkov (npr. ruševine med eksplozijami), pri čemer granulat dodaja teksturo scen.

Proizvodnja granulirane toplotne izolacije iz plute – nič se ne zapravi!

Kako se proizvaja ekspandirana pluta? Naj vam razložimo! Naravno pluto segrejemo na zelo visoko temperaturo v posebnih kalupih. Zahvaljujoč temu procesu, material sprosti smolo – suberin – ki deluje kot naravno vezivo granulatov. Proces segrevanja razširi granulate plute, in material pridobi izjemne toplotne izolacijske lastnosti v primerjavi z drugimi izdelki. Granulat iz ekspandirane plute je izdelan iz produktov, ki niso bili uporabljeni pri proizvodnji plošč iz plute. Tako nič ne gre v odpad – verjamemo v trajnostno proizvodnjo!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo