BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Drobnozrnate plošče iz plute

Najboljša tabla iz plute za rezanje, graviranje, risanje in tiskanje?

Drobnozrnate plošče iz plute 635x940mm so najboljši material za raznovrstno rezanje, graviranje, laminiranje in tiskanje. Zaradi izjemne elastičnosti in homogenosti ter popolnoma gladki površini in odpornosti proti drobljenju pluta tabla se uporablja za izdelavo reklamnih pripomočkov, vložkov za čevlje, tesnil... Za izdelavo reklamnih pripomočkov (podstavki za kozarce) priporočamo table iz plute debeline od 0,8 do 3mm. Pluta se dobro kombinira s papirjem, valovitim kartonom, penasto gumo, sintetičnimi materiali... Za obutveno industrijo (vložke, opetnike, podloge, polnilo) ponujamo table debeline 5, 7 in 10mm. Drobnozrnata plutovinasta tabla debeline od 2 do 5mm se uporablja za zatesnitev, izdelavo tesnil za stroje in oblog za sklopke. Izberite debelino:
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Ali imate večje table iz plute?

Dimenzije 635x940mm za drobnozrnate pluta table in 640x950mm za srednje in grobe celice, to je največje dimenzije v ponudbi »Plošče iz plute«. Če je takšna velikost nezadostna za vas, najboljša rešitev je preproge iz plute, ki so na voljo v kategoriji »Pluta v roli« v meniju na levi strani. Tam boste lahko našli pluto v roli debeline od 2 do 10mm v količini, ki jo potrebujete, ker za vaše udobje mi prodajamo pluto v roli v linearnih metrih.

Kako se polaga drobnozrnata pluta?

Plošče iz plute je zelo plemenit material, ker lahko se polaga na več načinov. Najbolj preprost in poceni način je polaganje s pomočjo lepila za pluto. Dobrim lepilom za table iz plute, ki smo ga preverili je Wakol D-3540, ki ga lahko dokupite v kategoriji »Lepila za pluto«. Namig: za vsako ploščo potrebujete cca 120 g lepila, to pomeni, da mali zavoj 0,8 kg je dovolj za približno 6 plošč ter veliko vedro 2,5 kg je dovolj za 20 plošč. Seveda ni nujno uporabljati za polaganje plute samo lepila za pluto. Ne bo težav z montažnimi lepili ali močnimi lepili za les. Najbolj je izbrati kontaktna lepila, ki se takoj oprijemajo, ker to znatno pospeši in olajša delo, posebej za manj izkušenih izvajalcev.

Če niste najbolj navdušeni nad tradicionalnim lepilom, vas bo zagotovo zanimala samolepilna pluta tabla, ki jo lahko poiščete v kategoriji zraven. Polaganje plošče iz plute z samolepilnim trakom je hitro, čisto in preprosto. Morate samo odstraniti zaščitno folijo in prilepiti ploščo iz plute na ustrezno pripravljeno izbrano površino. V primeru, da imate obojestranski lepilni trak, lahko si naročite navadno srednjezrnato ploščo iz plute in si sami pripravite samolepilno tablo iz plute.

Plošče iz plute, ki jih ponujamo, imajo številne načine za uporabo, ki jih omejuje samo vaša domišljija in iznajdljivost. Asortiment naše trgovine je zelo širok in boste brez težav našli pri nas izdelki iz plute, ki bodo zadovoljili vaše potrebe. Posvetite temu nekaj časa in bolj natančno si oglejte našo ponudbo plute!

Ali ste vedeli, da z nakupom naših izdelkov varujete okolje?

Proizvodnja naravne plute med drugim tudi skrbi za zmanjševanje porabe električne energije, ima skoraj nično emisijo umazanije in minimalno vpliva na okolje. Z nakupom 100% naravnih izdelkov iz plute boste prispevali k razvoju odgovornih, inovativnih in uravnoteženih rešitev in boste pomagali ohraniti okolje. Vabimo k nakupu!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo