BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Granulati plute za sintetična trava

Prihodnost igrišč z umetna trava polaganje: Zakaj je granulat, zlasti tisti iz plute, tako nepogrešljiv?

Granulat iz plute, uporabljen za umetna trava polaganje in igrišča za nogomet, je ekološko in naravno polnilo, ki postaja vse bolj priljubljeno. V času, ko se odmikamo od umetna igrišča in gume sta pluta in plutasti granulat naravna in ekološka alternativa! Naravna pluta je certificirana, zakonita izbira, ki zagotavlja trajnostni razvoj in stremi k najvišji kakovosti.

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Prava revolucija na igriščih z umetna trava polaganje! Edinstven granulat iz plute za umetno travo

Granulat iz plute, uporabljen za umetna trava polaganje, na igrišču zaradi svoje povečane gostote in teže ne premika z vetrom med stebli trave. To pomeni, da ta izjemni granulat za umetno travo, obogaten z lastnostmi plute. Pluta ščiti travo pred deformacijo in zagotavlja udobno uporabo trate skozi vse leto z umetna trava polaganje. Poleg tega pluta odlično vpija vlago, kar zmanjšuje tveganje za zdrs in padec. Z izbiro granulata iz plute ustvarjate varno mesto za športnike, otroke in mladino.

Naraven videz in največje udobje igre z umetna trava polaganje z najboljšim granulatom za igrišče!

Pri izbiri granulata za igrišče je smiselno upoštevati pluta kot naravno kombinacijo s travo. Umetna trava polaganje z granulatom iz plute zagotavlja visoko kakovost in estetiko. S tem bo igrišče ne le videti estetsko, ampak bo tudi zagotavljalo odlične pogoje za igro z uporabo granulata iz plute. Umetna trava polaganje s tem granulatom postaja prva izbira mnogih strokovnjakov. Pluta ni le odličen zasip za umetno travo, ampak tudi zagotavlja udobno in varno okolje za vsakega igralca na igrišču.

Granulat za igrišče z umetna trava polaganje, torej ekološka rešitev za sodobna igrišča

Naravna pluta je obnovljiv produkt, biološko razgradljiv in izhaja v 100% iz naravnih virov. Brez kemičnih nečistoč in škodljivih snovi je naravna pluta odgovor na potrebe ekoloških igrišč, brez mikroplastike. Z izbiro granulata iz plute vlagate v prihodnost, skrbite za okolje in zdravje športnikov.
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo