BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Plošče iz gumirane plute

rubber cork sheets Plošče iz gumirane plute, ki se izdelujejo na osnovi plutovinastega granulata in različnih gumiranih mešanic NBR, SBR, EPDM, EVA, neopren, АСМ, silikon, epihklorhidrin ali poliuretan. Narejen na tak način material je zelo elastični, močni in obstojni za vpliv premazov, olja, goriva, plinov in številnih drugih kemikalij. Se uporabi za material za zatesnitev med izdelavo tesnil za avto, kmetijska vozila in industrijo.

Material iz gumirane plute v ploščah se naredi v postopku povezave naravne plute in ustrezne mešanice. V posebnih formah se naredijo bloki, iz katerih nadalje se izdelujejo pripravki različnih dimenzij od 1 do 10mm. Plošče iz gumirane plute je primerni za vsak primer, kjer se naredijo nizki oz. srednji pritiski. Glede na zahteve mešanica se pripravi tako, da se ustvari izdelek, ki ima najbolj ustrezni tehnični lastnosti in trdnost za posamezno uporabo.

 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Glede na namensko rabo lahko ima slednje parametre:

•   gostota: 450-1250 kg/m3 •   trdnost: 30-90 Shore •   kompresija: 8-60 % (ob 400 psi)
•   odpornost na raztezanje: 0,5-3,5 MPa •   delovna temperatura: -60 – 175 °C •   toleranca: +/- 1%

V trajni ponudbi imamo plošče iz gumirane plute dimenzij 1000х1000mm debeline od 1 do 5mm od največjega proizvajalca iz Portugalske, družbe Amorim Cork Composite. Že več let njihovi proizvodi se uporabljajo na številne načine.
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo