BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Lepilo za pluto

best adhesives for natural cork products Katero lepilo je najboljše za pluto?

Ko izbirate lepilo za montažo izdelkov iz plute morate gledati ne le na ceno izdelka, ampak tudi na takšne lastnosti kot je kemična sestava veziva, ugled proizvajalca, enostavnos uporabe ter varnost montaže in nadaljnje uporabe. Dobro, ekološko in varno lepilo za pluto 100% zagotavlja, da pluta bo nameščena kakovostno in strokovno, sama namestitev pa bo potekala brez zapletov.

Jamstvo kakovosti, trajnosti in varnosti.

Večletnje izkušnje prodaje in montaže naravne plute za nas omogočili objektivni izbor na trgu proizvajalcev lepila za pluto. V naši ponudbi samo preverjena, varna in zelo kakovostna lepila, ki jih tudi mi uporabljamo med vsako montažo.

Wakol D3540 je močno, ekološko in preprosto za uporabo lepilo na osnovi lateksno akrilne disperzije. Je namenjeno za lepljenje vseh vrst izdelkov iz plute na katerekoli vpijajoče in nevpijajoče površine. Posebej to lepilo je priporočljivo za lepljenje stenske, talne, izolacijske in tehnične plute.

Z našimi lepili za montažo naravnih izdelkov iz plute boste trajno namestili predvsem industrijsko, stensko, talno in ekspandirano pluto. Lahko tudi uspešno postavljate katerikoli drugi pripomočki, kot so talna, stenske ali dilatacijske letve oz. pluto za modeliranje ali gumirano pluto.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kako je pravilno prilepiti pluto?

Pred začetkom lepljenja morate ustrezno pripraviti površino, ki mora biti ravna, suha, brez maščobe, umazanije in drugih snovi, ki ovirajo adhezijo. V primeru osnove, ki se zelo praši, morate jih predhodno impregnirati. Lepilo Wakol D3540 za pluto ima konsistentnost goste tekočine, zato je najbolj, da za nanašanje uporabite valjček iz velurja z kratko dlako. Lepilo morate temeljito pomešati in skrbno enakomerno nanašati tako na obratno stran plute kot tudi na osnovo. Količino lepila morate odmeriti tako, da ustvarite tanko in obenem neprekinjeno plast. Nato obe površine morate pustiti, da se posušita. Potem ko lepilo postane popolnoma prozorno, lahko nadaljujete in prilepite pluto na osnovo. Priporočamo, da lepite plutopozorno in natančno, ker lepilo ob stiku se takoj oprijema.
 
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo