BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Ekspandirana pluta Lambourde

Najnovejša rešitev, ki jo ponuja proizvajalec izolacijske plute iz Portugalske Amorim Isolamentos, je ekspandirana pluta Lambourde. Izolacijska plošča iz plute Lambourde to je klasična plošča iz ekspandirane plute z dvema vgrajenima vzdolžnima letvicama iz OSB. Uporaba letvic OSB omogoča zelo hitro namestitev ekspandirane plute na steno s pomočjo zidnih čepov za hitro montažo. Obenem na iste letvice OSB s pomočjo vijakov za les se namestijo mavčne plošče oz. MDF.

Plošče iz ekspandirane plute Lambourde je naraven izdelek iz plute, ki edini iz vseh oblik plutovinastega aglomerata, ki ne vsebuje v svoji strukturi poliuretana oz. katerihkoli drugih dodatkov ali polnil. Zaradi obdelave zrn plute z visoko temperaturo, le-ta se povečujejo v obsegu (tako kot pokovka), ter obenem v tem postopku se izloči suberin, ki predstavlja naravno vezivo za ekspandirana zrna. Tako dobimo odličen, naraven in zbalansiran material, ki omogoča tako izjemni toplotno izolacijski in zvočno izolacijski lastnosti kakor tudi izolacijo vibracij.

Uporaba sistema: plošča iz ekspandirane plute Lambourde + mavčna plošča, zagotavlja učinkovito rešitev težav, ki so povezani s toplotno in zvočno izolacijo ter izolacijo vibracij, ki se zgodijo tako v novogradnji kakor med izvedbo popravil. Zaradi izjemnih izolacijskih lastnosti ob možnosti preproste in hitre montaže tisti zbalansirani sistem je odlična gradbena rešitev.

Težave zaradi hrupnega soseda?

Ekspandirana pluta je najboljša zvočna in termoizolacija. Se namesti neposredno na steno ali strop kot zvokovno vpijajoča plast, ki preprečuje zračni hrup, ki prihaja čez steno. V primeru, da stena je tanka pa hrup zelo moteč, lahko si razmislite o namestitvi lahke konstrukcije, ki bo narejena iz plutovinastih plošče debeline 30-40mm, nato se namesti zračna blazina ali mineralna volna, na koncu pa se namesti mavčna plošča alo OSB.

Želite si več zasebnosti?

V primeru, da vas ne moti glasna televizija soseda, ampak njegova ušesa lokatorje, polj pa ekspandirana izolacijska pluta bo najboljša rešitev za vas. Pluta debeline 20-25mm bo dovolj, da boste svojo zasebnost obdržali v 4 stenah. Potem ko namestite izolacijske panele, je najbolj, da jih dodatno ne obdelujete, ker neenakomerna struktura plute bo učinkovito razpršila zvok, odpravila odmev v stanovanju in povečala akustično udobje. Za tiste, ki dvomijo, da pluta ima estetični videz, ponujamo obdelavo površin z okrasno pluto, ki je v širokem asortimentu predstavljena za vas v naši trgovini.

Zunaj je -15 stopinj in vaša stena postane mrzla kot led?

40 milijonov zračnih celic v vsakem kubičnem centimetru plute zagotavlja toplotno prevodnost v višini 0,037 W/mK. Kaj to pomeni? Nič več velikih računov za plin in veliko več toplote v Vašem stanovanju. Bo dovolj že plast ekspandirane plute debeline od 10 do 15mm, da tudi zelo hladna stena bo postala topla na dotik. Pa plošča iz plute debeline 20-25mm bo zagotovila zadostno količino toplotne izolacije ter zadrži v prostoru toliko toplote, da vam bo udobno in prijetno.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kje se lahko uporabi ekspandirana pluta?

•   toplotna in zvočna izolacija sten, tal in stropov, •   izolacija vibracij strojev in naprav,
•   izolacija ravne, poševne oz. »zelene« strehe, •   zaščita skladišč pred mrazom,
•   obdelava in dekoracija za katerokoli not. in zun. površino, •   teraristika.

Tehnični parametri:

•   dimenzije plošče: 1000x500mm, •   stopnja vlažnosti: največ 8%,
•   na voljo je debelina: 40, 50 in 60mm, •   vpojnost: 0,5 kg/m²,
•   gostota navadnih plošč: 110 – 120 kg/m³, •   toleranca dolžine: ± 3 – 5mm,
•   toplotna prevodnost λ: 0,037 – 0,040 W/mK, •   požarna klasifikacija: evro razred E,
•   tlačna trdnost pri 10%: 100 Kpa, •   delovna temperatura: -180 do 120 ºC.

Zakaj je ekspandirana pluta tako posebna?

•   material je 100% naravni, ekološki in zbalansirani, •   ne izloči nobenih strupenih plinov,
•   skoraj neomejen rok uporabe, •   obstojnost proti večine kemikalij, insektov,
•   tehnični lastnosti se ne spremenijo s časom, •   hitra, preprosta in poceni namestitev,
•   odlična dimenzijska stabilnost za več let, •   100% se reciklira.

100% jamstvo vračila izdelka. Doživljenjsko.

V naši trgovini imate možnost kadarkoli vrniti izdelek. Lahko vrnete celo pluto, v originalni embalaži, brez sledov uporabe in umazanije, ki lahko gre v nadaljnjo prodajo. Sicer ni važno, ali boste nepričakovano spremenili načrte ali kupili ste plute več kot potrebovali. Z nakupom tega blaga lahko mirno spite, kadarkoli bomo od vas sprejeli izdelek nazaj. Bodite pozorni na to, da v drugih trgovinah lahko vrnete izdelek samo v roku 14 dni od dneva prevzema.

V košarico, način plačila, kurir… kdaj pa dostava?

Trudimo se, kolikor lahko, da vaš nakup bo popolnoma udoben, zanesljiv in brez težav. Zato lahko plačate za izdelek tako z gotovino kurjiru, kot tudi z nakazilom na transakcijski račun oz. z bančno kartico. Pluto vedno zavijamo v kakovostni in debeli karton, hitro dostavo pa omogoča kurirska družba FedEx Express. Vsak dan skrbimo za to, da v trenutku, ko dobimo vaše naročilo, izdelki so na voljo v skladišču. Zaradi tega izdelek bo pri vas najkasneje v roku 48 ur od trenutka, ko je naročilo potrjeno. Če za vas je pomemben določen rok dostave in nimate veliko časa za čakanje, preden pritisnite gumb V košarico, se obrnite na naš oddelek prodaje in se prepričajte, da vaše naročilo, bo 100% izvedljivo.

Plošče iz plute, ki jih ponujamo, imajo številne načine za uporabo, ki jih omejuje samo vaša domišljija in iznajdljivost. Asortiment naše trgovine je zelo širok in boste brez težav našli pri nas izdelki iz plute, ki bodo zadovoljili vaše potrebe. Posvetite temu nekaj časa in bolj natančno si oglejte našo ponudbo plute!

Ali ste vedeli, da z nakupom naših izdelkov varujete okolje?

Proizvodnja naravne plute med drugim tudi skrbi za zmanjševanje porabe električne energije, ima skoraj nično emisijo umazanije in minimalno vpliva na okolje. Z nakupom 100% naravnih izdelkov iz plute boste prispevali k razvoju odgovornih, inovativnih in uravnoteženih rešitev in boste pomagali ohraniti okolje. Vabimo k nakupu!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo