BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Parket iz plute

Dizajn, udobje in vzdržljivost oz. popolne talne obloge iz plute!

Želite, da vaše stanovanje bo toplo, udobni in obstojno za vlago in poškodbe? Če ste odgovorili z da, je najboljša izbira parket iz plute. To je talna obloga iz plute, ki je sestavljena iz posebnih ploščic, ki se nalepijo na osnovo s pomočjo strokovnega kontaktnega lepila Wakol D-3540, ki smo ga tudi ponujamo.

Podne obloge iz plute povežejo v sebi nenevadni estetični lastnosti, ko so na voljo v več barvah in različicah, in neverjetno vzdržljivost in ekološkost. Izdelani so iz dveh plasti plute. Spodnji del za amortizacijo, je na drobno posekana industrijska pluta. Zgornji pa naravna okrasna pluta, surova, lakirana oz. voskana se odlično usklajuje tako s klasičnim kot tudi s sodobnim interjerom.

Za razliko od lesenega parketa pluta ima visoko vodoodpornost, kar pomeni, da z njo se boste izognili težavam z izsušitvijo. Preverite kakšne neponovljive plošče iz plute lahko naročite pri nas. Oglejte si vzorce, ki so na voljo, pa v primeru, da imate vprašanja ali dvome nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali in poiskali najboljšo rešitev za vas!
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Talne obloge iz plute so:

• toplotno udobje – Vaša tla vedno bodo prijetno topla in bodo shranili ustrezno temperaturo celo leto, obenem vam omogočijo udobno hojo in varlevanje za ogrevanje.
• zvočno udobje – podne obloge iz plute učinkovito zmanjšujejo zvok in vibracijo na naraven način!
• udobje za hojo brez obutve – naravna, elastična in temperaturno obstojna, ne boste začutili nobenega nelagodja!
• zdravje – pluta zmanjšuje udarce ob tla med hojo, s čimer bo postala naravni amortizer za vašo hrbtenico in sklepe, razen tega pa tudi neškodljiva za alergike.
• izjemna vzdržljivost – talne obloge iz plute zaradi visoke elastičnosti in naravnemu spominu se ne deformira pod pritiskom in se lahko impregnira, zaradi tega lahko vam nepoškodovana služi več let!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo