BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Pluta za modeliranje

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Iščete pluto za izdelavo makete?

Plutovinasta osnova za tiri za skalo Н0 omogoči modelarjem hitro in preprosto ustvariti realističen model železnice. Zaradi uporabe posebne mešanice pluta za modeliranje je zelo lahka, elastična in izjemno absorbira zvok in vibracijo. Pluta je primerna za imitacijo gramoza ter kot podlaga za razstavne vitrine in stojala.

Profil iz plute lahko ima debelino 5mm in širino 48mm. Robovi osnove bili natančno profilirani pod kotom 45 stopinj za pravilno ponovitev realno izgradnjo železnice. Za vaše udobje izdelek je na voljo v obliki posamezne osnove. Profil se uporablja za izdelavo ranih delov železnice. Po samostojnem prerezu plute s tapetnim nožem vzdolž osi tira se naredita dve elastične polovice, ki omogočita modeliranje različnih ovinkov in križišč.
 
100% jamstvo vračila izdelka. Doživljenjsko.

V naši trgovini imate možnost kadarkoli vrniti izdelek. Lahko vrnete celo pluto, v originalni embalaži, brez sledov uporabe in umazanije, ki lahko gre v nadaljnjo prodajo. Sicer ni važno, ali boste nepričakovano spremenili načrte ali kupili ste plute več kot potrebovali. Z nakupom tega blaga lahko mirno spite, kadarkoli bomo od vas sprejeli izdelek nazaj. Bodite pozorni na to, da v drugih trgovinah lahko vrnete izdelek samo v roku 14 dni od dneva prevzema.

V košarico, način plačila, kurir… kdaj pa dostava?

Trudimo se, kolikor lahko, da vaš nakup bo popolnoma udoben, zanesljiv in brez težav. Zato lahko plačate za izdelek tako z gotovino kurjiru, kot tudi z nakazilom na transakcijski račun oz. z bančno kartico. Pluto vedno zavijamo v kakovostni in debeli karton, hitro dostavo pa omogoča kurirska družba FedEx Express. Vsak dan skrbimo za to, da v trenutku, ko dobimo vaše naročilo, izdelki so na voljo v skladišču. Zaradi tega izdelek bo pri vas najkasneje v roku 48 ur od trenutka, ko je naročilo potrjeno. Če za vas je pomemben določen rok dostave in nimate veliko časa za čakanje, preden pritisnite gumb V košarico, se obrnite na naš oddelek prodaje in se prepričajte, da vaše naročilo, bo 100% izvedljivo.

Ali ste vedeli, da z nakupom naših izdelkov varujete okolje?

Proizvodnja naravne plute med drugim tudi skrbi za zmanjševanje porabe električne energije, ima skoraj nično emisijo umazanije in minimalno vpliva na okolje. Z nakupom 100% naravnih izdelkov iz plute boste prispevali k razvoju odgovornih, inovativnih in uravnoteženih rešitev in boste pomagali ohraniti okolje. Vabimo k nakupu!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo