BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA. NAROČITE ZDAJ!

Valuta:

Stenska plutasta skorja Virgin - skorja hrasta plutovca

decoration natural  wall raw cork bark panels design look Originalnost in izvirnost narave na dosegu roke! 

Iščete narediti obdelavo sten v dnevni sobi oz. spalnici bolj nenavdno? Razmišljate o nenavadni in ekološki dekoraciji v restavraciji ali sodobni pisarni. Mogoče pa potrebujete naravno in učinkovito podlogo za terarij? V vsakem izmed navedenih primerov, in ne samo za njih, najboljša rešitev za vaše potrebe je stenske obloge iz skorje hrasta plutovca.
 
Samolepilni sloj je primeren samo za lepljenje na gladke, ravne, čiste in neprašne površine (npr. mavčne plošče ali pohištvo).

Moda in trend za iskanje najbolj naravnih, ekoloških in okolju prijaznih, obenem pa nenavadnih materialov za dekoracijo, sta postala razlog za razvoj nove linije okrasnih plošč iz plute znamke Virgin. Naravne in ulite obloge iz surove skorje hrasta plutovca je originalen, oblikovalski in 100% naravni in ekološki izdelek. Zgornji del plošče je izdelan iz deviške, ulite surove skorje, ki je prilepljena na ravno osnovo iz aglomerirane plute.

Tako kot vse plošče iz plute razen okrasnih lastnosti, tudi tiste obenem izboljšujejo akustiko in povečajo toplotno izolacijo, kar omogoča povečanje udobja med bivanjem v prostoru. Okrasna plutova skorja znamke Virgin ima debelino 25mm, dimenzije 610х915mm in tehta 4 kg. Je popolna za nenavadno dekoracijo v stanovanju, restavraciji in trgovini ter kot oprema za terarije in akvarije.

V primeru, da vas dolgočasi keramika, tradicionalni les in hladno steklo, ki že prisotne vsepovsod, si izberite brezčasen material, ki je prevzame prav vsakogar. Vsaka okrasna plošča iz plute je unikatna, ki jo je 100% oblikovala in ustvarila narava. Lahko ste prepričane, da vaš interjer se bo spremenil do nerazpoznavnosti in bo dobil prefinjen značaj, družina in prijatelji pa bodo ocenili vaš dober okus in občutek za lepoto.

Okrasna pluta za na steno je posebej praktična rešitev v primeru, da razen edinstvene dekoracije želite obenem dobiti učinek toplotne in zvočne izolacije v prostoru. Plošče iz plute so popolne za prostore, kjer veliko hrupa, umazanije, kot na primer sobe, hodniki in predsobe. Stenska pluta je lahka in praktična, lahko jo uporabljate kot tablo iz plute in obesite nanjo plakati, slike in fotografije.

Plutova skorja je odlični okrasni element za terarije in akvarije. Naredite zavetišče za takšne manjše ljublenčike kot plazilci, dvoživke oz. ribe, in zaradi tega se bodo počutile v svojem naravnem okolju. Pluta je odporna proti vodi, udobna in priročna za rezanje in obenem popolnoma varna, za to lahko ste brez skrbi glede zdravja svojih hišnih ljubljenčkov.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Katerim napakam se je treba izogniti?

Na koncu pa zelo pomembno vprašanje! Naravna pluta je zelo občutljiva na vlago. Hkrati z znižanjem vlažnosti plošča se krči ter spremeni svoje dimenzije. Glede na različni pogoji shranjevanja in prevoza priporočamo, da po tem, ko odstranite embalažo pluto pustite mirovati 48 ur, da se prilagodi okolju v katerem bo nameščena. To zmanjša verjetnost, da se pojavijo razpoke med robovi plošč. To se pogosto dogaja v jesenskem in zimskem času, ko še hladna in vlažna pluta pride v topel in suh prostor. Zato najbolj pluto kupiti najmanj dva dni prej, da bi jo pravilno pripravili za polaganje in s tem bi se izognili dodatnim stroškom in odvečnim skrbem.

100% jamstvo vračila izdelka. Doživljenjsko.

V naši trgovini imate možnost kadarkoli vrniti izdelek. Lahko vrnete celo pluto, v originalni embalaži, brez sledov uporabe in umazanije, ki lahko gre v nadaljnjo prodajo. Sicer ni važno, ali boste nepričakovano spremenili načrte ali kupili ste plute več kot potrebovali. Z nakupom tega blaga lahko mirno spite, kadarkoli bomo od vas sprejeli izdelek nazaj. Bodite pozorni na to, da v drugih trgovinah lahko vrnete izdelek samo v roku 14 dni od dneva prevzema.

V košarico, način plačila, kurir… kdaj pa dostava?

Trudimo se, kolikor lahko, da vaš nakup bo popolnoma udoben, zanesljiv in brez težav. Zato lahko plačate za izdelek tako z gotovino kurjiru, kot tudi z nakazilom na transakcijski račun oz. z bančno kartico. Pluto vedno zavijamo v kakovostni in debeli karton, hitro dostavo pa omogoča kurirska družba FedEx Express. Vsak dan skrbimo za to, da v trenutku, ko dobimo vaše naročilo, izdelki so na voljo v skladišču. Zaradi tega izdelek bo pri vas najkasneje v roku 48 ur od trenutka, ko je naročilo potrjeno. Če za vas je pomemben določen rok dostave in nimate veliko časa za čakanje, preden pritisnite gumb V košarico, se obrnite na naš oddelek prodaje in se prepričajte, da vaše naročilo, bo 100% izvedljivo.

Ali ste vedeli, da z nakupom naših izdelkov varujete okolje?

Proizvodnja naravne plute med drugim tudi skrbi za zmanjševanje porabe električne energije, ima skoraj nično emisijo umazanije in minimalno vpliva na okolje. Z nakupom 100% naravnih izdelkov iz plute boste prispevali k razvoju odgovornih, inovativnih in uravnoteženih rešitev in boste pomagali ohraniti okolje. Vabimo k nakupu!
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo