BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA

Gotovina:

Pluta Expanda

Originalnost in izvirnost narave na dosegu roke!

Iščete način kako narediti obdelavo sten v dnevni sobi oz. spalnici bolj nenavdno? Razmišljate o nenavadni in ekološki dekoraciji v restavraciji ali sodobni pisarni. Mogoče pa potrebujete naravno in učinkovito podlogo za terarij? V vsakem izmed navedenih primerov, in ne samo za njih, najboljša rešitev za vaše potrebe je stenske plošče iz plute Expanda.

Stenske obloge iz ekspandirane plute Expanda je naraven in zbalansiran izdelek iz plute brez primere, ki ob tisti posebni obliki plutovinastega aglomerata nima v svoji strukturi poliuretana oz. katerihkoli drugih dodatkov ali polnil. Zaradi obdelave zrn plute z visoko temperaturo, le-ta se povečujejo v obsegu (tako kot pokovka), ter obenem v tem postopku se izloči suberin, ki predstavlja naravno vezivo za ekspandirana zrna. Tako dobimo odličen, naraven in zbalansiran material, ki omogoča tako izjemni toplotno izolacijski in zvočno izolacijski lastnosti kakor tudi izolacijo vibracij.

Pluta Expanda ima debelino 9,5mm, dimenzije 305x305mm kar ustreza površini 0,093 m2. Ni možnosti za naročilo druge debeline oz. večjih dimenzij. V primeru, da za vas ta velikost ni zadostna, najboljša rešitev je originalna in oblikovalska splošna pluta dimenzije 610x915mm, ki je na voljo v kategoriji Stenska plutova skorja.

 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

V primeru, da vas dolgočasi keramika, tradicionalni les in hladno steklo, ki že prisotne vsepovsod, si izberite brezčasen material, ki je prevzame prav vsakogar. Vsaka okrasna plošča iz plute je unikatna, ki jo je 100% oblikovala in ustvarila narava. Lahko ste prepričane, da vaš interjer se bo spremenil do nerazpoznavnosti in bo dobil prefinjen značaj, družina in prijatelji pa bodo ocenili vaš dober okus in občutek za lepoto.

Stenske plošče iz plute Expanda je zelo plemenit material, ker lahko se polagajo na več načinov. Najbolj preprost in poceni način je polaganje s pomočjo lepila za pluto. Dobrim lepilom za plošče iz plute, ki smo ga preverili, je Wakol D-3540, ki ga lahko dokupite v kategoriji »Lepila za pluto«. Namig Za vsak kvadratni meter oz. 11 ploščic boste potrebovali cca 200 g lepila, to pomeni, da mali zavoj 0,8 kg je dovolj za 44 ploščic, pa veliko 2,5 kg vedro je dovolj za več kot 130 ploščic.
Varni plačilni prometi
Brezplačna dostava
Najvišja kakovost
Garancija na zadovoljstvo